Hlavní obsah

Lázně Jáchymov a Luhačovice získaly ocenění na Velké ceně cestovního ruchu

Novinky, Denisa Ižová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V soutěži Velká cena cestovního ruchu 2016/2017 v Brně získaly Léčebné lázně Jáchymov, a. s. a Lázně Luhačovice, a. s. první a druhé místo a v kategorii nejlepší lázeňský a wellness balíček.

Foto: Lázně Luhačovice

Odevzdávání ceny

Článek

Tyto lázně spolu tvoří největší lázeňskou skupinu v České republice Spa & Wellness Nature Resorts. Soutěž je vyhlašována vydavatelstvím C.O.T. media a Veletrhy Brno v rámci veletrhů GO a Regiontour.

Vítězný produkt Léčebných lázní Jáchymov nese název „Dovolená v Krušných horách“. Celoročně nabízí propojení volnočasových aktivit v Krušných horách s ubytováním, polopenzí a relaxací v lázních Jáchymov.

Druhé místo pro premiérový produkt Lázní Luhačovice získal „Víkend pro single cestovatele v hotelu Alexandria“. Snahou bylo odlišit se od ostatních wellness pobytů na trhu a ukázat, že relaxace bez partnera nebo přátel nemusí být nuda. Lázně v rámci pobytu připravují organizovaný program s profesionálním koučem s cílem přiblížit lázně singles a sólo hostům, kteří mohou během společných aktivit, procházek či večeří poznat nové lidi a přátele.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám