Hlavní obsah

Lastury z celého světa, motocykly Jawa a ptačí svět představí čarodějnice a skřítek

Novinky, Alexandra Kohoutová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední dubnový víkend bude na Chvalském zámku a tvrzi v Praze-Horních Počernicích bohatý na události. V sobotu provede děti i dospělé pravá čarodějnice výstavami lastur, ptačím světem - návštěvníci uvidí i motocykly Jawa. V neděli ji vystřídá skřítek Matýsek. Navíc se v sobotu koná na Chvalské tvrzi tradiční Veterán párty.

Foto: Alexandra Kohoutová
Článek

Sobota 25. dubna nabídne několik akcí. Na Chvalském zámku v Praze 9-Horních Počernicích bude provázet pravá nosatá, ale hodná čarodějnice, která každou celou hodinu mezi 10. a 17. hodinou ukáže dětem i dospělým aktuální výstavy.

Uvidíte výstavu lastur z celého světa, interaktivní výstavu Ptačí svět a všechny jistě zaujmou i motocykly Jawa. Děti se na prohlídce budou bavit, soutěžit a dozví se mnoho zajímavého.

Navíc se týž den na venkovní Chvalské tvrzi v těsné blízkosti zámku koná tradiční a oblíbená akce Veterán párty. Spatříte několik desítek unikátních historických vozidel, například jedno z nejznámějších vozidel Bugatti 43 a další zajímavé exponáty včetně celé výrobní řady vozů AERO.

Pro návštěvníky a účastníky akce je připraven celodenní program s živou hudbou a občerstvením a zajímavé soutěže. Akci pořádá Klub historických vozidel Horní Počernice, začíná v 9 hodin a kolem poledne proběhne i jízda historických vozidel Horními Počernicemi.

V neděli 26. dubna se průvodcem výstavami zámku stane nezbedný skřítek Matýsek, který vás provede výstavami lastur a výstavou Ptačí svět. Se skřítkem mohou děti soutěžit, bavit se a po skončení komentované prohlídky na zámku zůstat, jak dlouho budete chtít. Skřítek provází mezi 10. a 17. hodinou, prohlídka trvá 40 minut.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám