Hlavní obsah

Lamači dívčích srdcí Mr. Roll a MessenJah v Lipníku nad Bečvou

Novinky, Iva Bonyoma Lutchimba

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Music Bar Factory v Lipníku nad Bečvou přivítá v pátek 18. ledna od 21 hodin české hvězdy reggae music a dancehallu. Skvělou show si připravili Mr. Roll, MessenJan a Wicked Sound.

Foto: Iva Bonyoma Lutchimba

Reggae párty "One love, one world"

Článek

MessenJah a jeho písně jsou vždy plné poselství a energie, takže určitě zazní i tyto songy: MILUJU ŽIVOT a tak bych chtěl všechny duše ZBAVIT NUDY! Nebudem jen loutky a STOPAŘI v našich životech – chceme si osudy řídit sami – ŽÁDNÁ ANARCHIE, ale přímá demokracie. NENÍ MI totiž JEDNO, že nám tu vládnou PAŠÍCI, co kradou do jednoho! Ještě že GANJA JE LÉK! Je potřeba nenásilná REVOLUCE, na kterou sice NESPĚCHEJ, ale buď připravenej, protože všichni SVOBODOMYSLNÝ LIDI cítí, že PRAVDA VÍTĚZÍ!

"Mr. Roll reggae a dancehall" - tak nejen tuhle hlášku, ale také skvělé písničky MUZIKA nebo LÍZÁTKA určitě uslyšíte, když si nenecháte ujít Reggae párty One love, one world v Lipníku nad Bečvou

Wicked Sound jsou velmi flexibilní a univerzální sound. DJ Tamman zahraje mnoho stylů, od roots reggae přes hip hop, dancehall až k tanečním remixům. Selekce Wicked Sound bude zaměřená především na new roots a dancehall.

Bude to prostě reggae párty zábavná, energická a plná pozitivní message nejen díky těmto skvělým umělcům, ale také díky tomu, že se jedná o jednu z benefičních akcí, kterou pořádá občanské sdružení GoKoBo Humanitas z Hranic a výtěžek ze vstupného bude věnován na opravu chudé školy MAMAN KAPILA na předměstí Kinshasy.

Související témata:

Výběr článků

Načítám