Hlavní obsah

Kultovní komiks Zelený Raoul a další tvorba Štěpána Mareše k vidění na Chvalském zámku

Novinky, Alexandra Kohoutová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyvrcholením komiksového roku na Chvalském zámku v Praze-Horních Počernicích je výstava kreslíře Štěpána Mareše, tvůrce legendárního a aktuálního komiksu Zelený Raoul z časopisu Reflex. Výstava je pořádána k dvacetiletému výročí komiksu, který vychází nepřetržitě od roku 1995 - můžete ji vidět od 20. září do 23. listopadu.

Foto: Alexandra Kohoutová
Článek

Výstava probíhá je přístupná denně od 9 do 17 hodin. Beseda se Štěpánem Marešem a zastupujícím šéfredaktorem Reflexu Markem Stonišem je připravena na neděli 5. října od 14 hodin.

Návštěvníky výstavy čeká galerie karikatur politiků a prezidentů, nejznámější výjevy ze Zeleného Raoula, ukázky tvorby komiksu i výběr další tvorby Štěpána Mareše.

Výstava je vhodná pro dospělé a starší mládež. Máte-li s sebou menší děti, ve sklepení zámku je pro ně ve stejném období připravena výstava IQ park - svět objevů na Chvalském zámku, která se bude líbit úplně všem. 

Reklama

Výběr článků

Načítám