Hlavní obsah

Kriminalisté dopadli 17letého mladíka, který při fotbale v Edenu těžce zranil muže

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při fotbalovém utkání v neděli 2. října v Edenu došlo k napadení muže, jehož zranění byla těžká a byl hospitalizován v nemocnici. Kriminalisté již dopadli pachatele napadení, je mu sedmnáct let.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

Při nedělním utkání došlo k incidentu u stánku s občerstvením, kde si sedmnáctiletý násilník vyhlédl jako svou oběť devětatřicetiletého muže. Toho kopl do hlavy tak těžce, že byl záchranáři převezen do nemocnice s podezřením krvácení do mozku.

„Kriminalistům se podařilo během dvou dnů vypátrat a zadržet druhého aktéra této události. V útočníkovi kriminalisté zjistili sedmnáctiletého mladíka, který je v tuto chvíli obviněn z trestných činů těžkého ublížení na zdraví a výtržnictví,“ poznamenal policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Z jakého důvodu mladík muže napadl, budou nyní vyšetřovatelé zjišťovat. Mladík, ale nečelí tomuto obvinění poprvé, již v minulosti byl vyšetřován pro násilnou trestnou činnost.

Výběr článků

Načítám