Hlavní obsah

Kralupský den pro zdraví již tuto středu

Novinky, Martin Tlustý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odbor sociálních věcí kralupského městského úřadu ve středu 26. října opět pořádá již léta oblíbený Den pro zdraví, který se jako obvykle uskuteční ve vestibulu Kulturního domu Vltava v Lobečku.

Foto: Martin Tlustý

Vyšetření hladiny krevního cukru, kterým lze snadno odhalit třeba i jen rané stádium diabetu (cukrovky), trvá maximálně tři minuty.

Článek

Bude se opět vyšetřovat celková hladina cholesterolu a cukru v krvi, počítat BMI a pátrat po skrytém tuku v těle. Dále nebude chybět měření krevního tlaku, poradce pro odvykání kouření ani ukázky těch skutečně dietních pekárenských výrobků.

Vyšetření a poradenská činnost bude jako obvykle prováděna anonymně a není třeba hradit žádné regulační ani jiné poplatky.

Na akci se mimo jiné již tradičně podílejí sociální komise Městského úřadu Kralupy, KASS Kralupy, Krajská hygienická stanice, Zdravotní ústav, záchranka ASČR, všechny kralupské lékárny, občanské sdružení Život 90, Sdružení diabetiků a Pekařství U Hrdinů.

Reklama

Výběr článků

Načítám