Hlavní obsah

Královně Elišce zatancují talentovaní Mighty Shake ze Zastávky u Rosic

Novinky, Jirka Prokeš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 15. února se v Jemnici uskuteční tradiční Ples královny Elišky. Již 22. ročník opět slibuje zábavu do rána, bohatou tombolu a mnoho dalšího od osmi hodin večer.

Foto: N.K.N. Jemnice

22. Ples královny Elišky proběhne 15. února 2014 v Jemnici

Článek

Prostory Kulturního domu v Jemnici se lehce ponoří do dob minulých. Sama královna Eliška Přemyslovna se se svou družinou opět do Jemnice vrátí, aby se ujala zahájení plesu. Po zbytek večera a noci bude provázet moderátor Milan Řezníček.

Kromě souboje od šermířské skupiny Lucemburk jsou na programu připravena taneční vystoupení. O zpestření se postará taneční skupina 4K při DDM Jemnice. Ze Zastávky u Rosic přijedou tanečníci Mighty Shake, kteří se v roce 2010 a 2013 probojovali do finále soutěže ČeskoSlovensko má talent.

Na pódiu se budou střídat dvě kapely – Generace a Secret. Návštěvníci plesu se také mohou těšit na občerstvení včetně nepřeberného množství drinků na uspokojení chuťových buněk. Chybět nebude ani velmi hodnotná tombola.

Předprodej vstupenek probíhá v TIC Jemnice. Aktualizované informace najdete na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám