Hlavní obsah

Královna Eliška Přemyslovna přijede zahájit svůj ples

Novinky, Jirka Prokeš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 17. února se v Jemnici uskuteční tradiční Ples královny Elišky. 26. ročník opět slibuje zábavu do rána, bohatou tombolu a mnoho dalšího od 20 hodin v jemnickém kulturním domě.

Foto: N.K.N. Jemnice

26. ples královny Elišky - již tuto sobotu v jemnickém kulturáku.

Článek

Prostory Kulturního domu v Jemnici se opět lehce ponoří do dob minulých. Sama královna Eliška se svou družinou se opět do Jemnice vrátí, aby se ujala zahájení plesu, který nese její jméno. 

Po zahájení už bude tato významná kulturní akce regionu probíhat tradičně, jak na správném plese se patří - v současném duchu. Na pódiu se budou střídat dvě kapely – rocková kapela Secret a duo Vasr Band, které jemničtí znají z Pondělního výletu na Barchana.

O další programové zpestření se postará žonglér Milan Ošmera, který nebude vystupovat v Jemnici poprvé. Známý je i po celé Evropě, kde vystupuje v proslulých cirkusových šapitó.

Návštěvníci plesu se mohou těšit na občerstvení i velmi bohatou tombolu čítající několik stovek lukrativních cen. V tombole je připravena metrová LED televize, gril, sele, mixér, kamera welness pobyt a stovky dalších hodnotných cen.

Po loňských úspěších se organizátoři rozhodli znovu vyčlenit prostor na fotokoutek, aby si tak každý host kromě hezkého zážitku odnesl i památku v podobě fotografie.

Organizátorem plesu je Nezávislý klub nadšenců Jemnice.

Vstupenky budou v prodeji na místě od 20 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám