Hlavní obsah

Krajský úřad Moravskoslezského kraje se uzavírá pro veřejnost

Novinky, Josef Zajíc

Krajský úřad Moravskoslezského kraje v Ostravě od pondělí 16. března ruší úřední hodiny pro veřejnost. Výjimkou je provoz podatelny krajského úřadu. Nařízení ředitele krajského úřadu Tomáše Kotyzy platí do odvolání.

Foto: Josef Zajíc

Krajský úřad Moravskoslezského kraje na ulici 28. října v Ostravě.

Článek

„Cílem tohoto opatření je maximálně eliminovat prudké šíření nákazy koronavirem. Provoz podatelny bude pro osobní podání zachován ve stávajících úředních hodinách podatelny. Veřejnost může kontaktovat zaměstnance krajského úřadu přednostně elektronicky nebo telefonicky, a to prostřednictvím elektronické podatelny posta@msk.cz nebo telefonického čísla 595 622 222 v úředních hodinách krajského úřadu,” uvedl Tomáš Kotyza .

Ředitel krajského úřadu dodal, že občané mohou kontaktovat zaměstnance krajského úřadu telefonicky nebo elektronicky také prostřednictvím přímých kontaktů, zveřejněných na webových stránkách Moravskoslezského kraje: www.msk.cz.

Krajský úřad i nadále vykonává všechny činnosti v samostatné i přenesené působnosti. Většinu jeho agendy je možné vyřídit elektronicky prostřednictvím Portálu služeb, který nabízí efektivní elektronickou komunikaci.

„Krajský úřad výskyt koronaviru aktivně monitoruje a je v úzkém kontaktu s Krajskou hygienickou stanicí Moravskoslezského kraje a složkami IZS. Operativně reaguje na všechny doporučení Bezpečnostní rady České republiky,” doplnil Tomáš Kotyza.

Další informace na: www.msk.cz.

Provozní hodiny podatelny:

pondělí, středa: 7:30 - 17:00

úterý, čtvrtek: 7:30 - 15:30

pátek: 7:30 - 14:00

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám