Hlavní obsah

Kouzelný výlet Bradavickým expresem chystají v Krnově

Novinky, Tereza Šimčíková

Chcete se projít zákoutími školy v Bradavicích a setkat se s kouzelnými bytostmi, známými z díla o Harry Potterovi? Chcete zažít odpoledne plné kouzel a zábavy? Pak jste zváni do Krnova.

Článek

Všechny příznivce, malé i velké, světového hitu Harry Potter, srdečně zve Středisko volného času Méďa Krnov. Jeho nová akce nazvaná Bradavický expres se uskuteční v sobotu 18. února.

Sraz čarodějů je na nádraží 9 a 3/4, kde si účastníci akce zakoupí jízdenku do Bradavic. Po projití tajemnou zdí na ně bude čekat Hagrid, který je uvede do Velké síně, kde návštěvníky moudrý klobouk rozčlení do kolejí. Pro získání galonů projdou Zapovězeným lesem, splní úkol u Černého jezera, ocitnou se v Olivandrovém krámku, zahrají si Famfrpál, nebo je Snape naučí, jak vyrábět lektvar.

První prodej vstupenek bude probíhat od 15.30 do 16.00 hodin, poté se vchod Bradavické školy uzavře. Druhý prodej proběhne od 17.30 do 18.00 hodin. Děti zaplatí 60 Kč, kdy v ceně je odměna a nápoj lásky, dospělí dostanou jako dárek ke vstupnému 40 Kč nápoj lásky. Kouzelný hábit je vítán.

Středisko volného času Méďa Krnov připravuje volnočasové akce pro všechny věkové kategorie, z těch nejpopulárnějších můžeme jmenovat Strašidelnou zahradu, Děti dětem aneb Od srdce k srdci či Zahradní slavnost. Z připravované nabídky si vybere opravdu každý.

Více informací naleznete na www.svcmeda.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám