Hlavní obsah

Koupaliště ve Zlínském kraji přinesou osvěžení zdarma

Novinky, Marcela Zuzánková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V srpnu se mohou návštěvníci koupališť Zlínského kraje těšit na osvěžení a vstup zdarma. Pokud donesou k vstupní bráně na koupaliště drobné vysloužilé elektrospotřebiče, kterými jsou například rychlovarní konvice, topinkovač, fén na vlasy a další, budou mít vstup a zmrzlinu zdarma.

Foto: Marcela Zuzánková
Článek

Akce se týká čtyř koupališť, a to Zelené ve Zlíně, koupaliště v Rožnově pod Radhoštěm, městského koupaliště v Chropyni a aquaparku v Uherském Hradišti. Vše se děje v rámci Ice Tour aneb Recyklujte po tučňákovsku, který pořádá Elektrowin a Zlínský kraj.

Ice Tour začíná 13. 8. na koupališti Zelené ve Zlíně, v neděli 14. 8. navštíví koupaliště v Rožnově pod Radhoštěm a poté další víkend v sobotu 20. 8. městské koupaliště v Chropyni a uzavírá to neděle 21. 8. aquapark v Uherském Hradišti.

Vždy od 10:00 do 18:00 hodin. Při deštivém počasí se termín o týden posune, aktuální informace bude zveřejněna na facebooku „Recyklace je legrace“.

U bazénů vyroste nafukovací iglú o průměru čtyři metry, u něhož budou promotéři v kostýmech tučňáka nabízet kopečkovou zmrzlinu zdarma. Připraven je také zábavný program, v němž si děti i dospělí formou soutěží a kvízů vyzkoušejí, jak se orientují v pravidlech zacházení s vysloužilým elektrem a recyklaci.

Návštěvníci akce se mají opravdu na co těšit. Kromě vstupu a zmrzliny zdarma za donesený elektrospotřebič, může každý v soutěžích vyhrát zajímavé ceny. Soutěžit o ceny bude možné i poté, co zábava u bazénu skončí. Stačí se při některé z akcí vyfotit u fotostěny a foto poslat na facebook „Recyklace je legrace“. Na toho, kdo nasbírá nejvíce lajků čeká zmrzlinovač.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám