Hlavní obsah

Korunka Luhačovice nadělovala na Novorozeneckém oddělení Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně

Novinky, Dana Lipovská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zástupci neziskové organizace Korunka Luhačovice přinesli na novorozenecké oddělení Krajské nemocnice T. Bati vánoční nadílku. Nejednalo se pouze o dárky pro maminky a novorozence, ale také například o novorozeneckou digitální váhu v hodnotě 10 tisíc korun.

Foto: Adéla Čuříková

zprava ředitelka Korunky Luhačovice Veronika Záhorská, primář Novorozeneckého oddělení MUDr. Jozef Macko a spolupracovnice Korunky Michaela Mitáčková

Článek

Ředitelka Korunky Luhačovice Veronika Záhorská naděluje v některých nemocnicích Zlínského kraje pravidelně. Novorozeneckému oddělení ve Zlíně přivezla kromě váhy a drobných dárků také několik desítek speciálně ušitých zavinovaček pro miminka a předčasně narozené děti, vše v hodnotě 30 tisíc korun.

„Jsme rádi, když Korunka může pomoci, ať už se jedná o nemocné děti nebo seniory. A kdy jindy obdarovávat, když ne před Vánoci,” řekla s úsměvem Veronika Záhorská.

Reklama

Výběr článků

Načítám