Hlavní obsah

Koncert výjimečné skupiny Sourozenci v Bruntále

Novinky, Tomáš Sedlák B.Th.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výjimečná atmosféra ovládá každý koncert dvacetičlenné skupiny Sourozenci. Všichni jsou totiž členy jedné rodiny.

Foto: Tomáš Sedlák B.Th.

Skupina Sourozenci

Článek

V roce 1982 se manželé Jonštovi rozhodli, že svoji mateřskou lásku chtějí rozdávat plnými doušky, a tak si postupně adoptovali celkem 15 dětí z dětských domovů. 

Když je tolik dětí pohromadě, je třeba vymyslet, jakou cestou se budou ubírat. A protože rodina byla muzikální, rozhodli se, že děti povedou k hudbě a ke zpěvu. Tak vznikla v roce 2000 skupina Sourozenci.

Dnes Sourozenci hrají již jedenáctý rok, koncertovali v Brně, Olomouci i Praze a dál rozdávají radost a pokoj. Jejich motem jsou slova B. Ferrera: „Kdo žije s otevřenou náručí, obvykle neudělá kariéru, ale nalezne spoustu lidí, které může obejmout.“

Pěvecká skupina Sourozenci není bruntálské veřejnosti neznámá. Jedno vystoupení již před několik lety v Bruntále absolvovali. Podruhé tomu bude v sobotu 29. ledna v 17.00 hodin - ten den se bruntálské veřejnosti skupina představí již podruhé.

Spolkový dům Mariany Berlové a CASD na Husové ulici zve nejen na tento koncert, ale i na bohatý program, který má pro vás připravený pro rok 2011.

Další informace na: http://bruntal.casd.cz/

Reklama

Výběr článků

Načítám