Hlavní obsah

Knihovna v Plzni na Doubravce přilákala děti a jejich rodiče

Novinky, Jan Kaše

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V rámci akce Den pro dětskou knihu připravila knihovna na sobotní dopoledne bohatý program, který děti a jejich rodiče naladil do předvánoční atmosféry.

Foto: Jan Kaše

Předčítání pohádek

Článek

V klidném a příjemném prostředí knihovny v Plzni na Doubravce se v sobotu 26. listopadu uskutečnila zajímavá akce, která měla přiblížit svět knih dětem a zároveň připomenout, že se blíží jedno z nejkrásnějších období roku – Vánoce.

„Jednou do roka přijdou Vánoce, zazvoní vám u dveří a vy se tolik těšíte na dárky“, zahájila program jedna z organizátorek.

Dětem byly předčítány pohádky, mohly si z papíru vyrobit vlastní ozdoby na vánoční stromek, ozdobit si perníkové figurky, ochutnat cukroví a napít se lahodného čaje.  

K předvánoční atmosféře přispělo i vystoupení děti z plzeňské 50. mateřské školy, které návštěvníky potěšily písničkami Kapr, Čertí tanec, U rybníku či Honolulu. Na závěr si pak všichni společně zazpívali koledy.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám