Hlavní obsah

Klimkovické lázně budou hostit charitativní ples ve stylu 20. a 30. let

Novinky, Vendula Vrablová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Areál lázní Klimkovice se 15. února promění ve velkolepou zábavně-společenskou akci, jejímž cílem je nejen pobavit všechny zúčastněné, ale zejména pomoci onkologickým pacientům z Fakultní nemocnice v Ostravě.

Foto: Roman Fučík

Pozvánka - 1. charitativní ples pro dětskou hematoonkologii ve stylu 20. a 30. let 20. století

Článek

Charitativní ples ve stylu 20. a 30. let 20. století se bude odehrávat v honosných prostorách klimkovického sanatoria, které se jako mávnutím kouzelného proutku na jeden večer zaplní gentlemany a dámami ve stylových róbách typických pro toto historické období. Návštěvníci plesu budou během večera svědky krachu na newyorské burze, dobových vystoupení i otevření prvního kasina na světě.

Kromě tance a zábavy si mohou milovníci zdravého hazardu sami na vlastní kůži vyzkoušet, zda mají štěstí spíše ve hře anebo v lásce. Během celého večera pro vás bude připraveno netradiční mobilní kasino včetně usměvavých krupiérek a krupiérů, díky kterému může rozmnožit své doposud nastřádané jmění ve formě speciálních žetonů, jež obdržíte na začátku plesu.

Ty je následně možno vyměnit za lístky do tomboly, která bude plná nezapomenutelných zážitků. Je libo projížďku v luxusním sporťáku, romantický wellness víkend, nebo snad gurmánskou večeři při svíčkách? To vše a ještě mnohem více na vás čeká 15. února od 19:00 hodin v lázních Klimkovice.

K tanci a poslechu bude během celého večera hrát kapela Gangsters of Swing Orchestra. Cena vstupenky činí 550 Kč - zahrnuje welcome drink, lahodnou valentýnskou večeři, kávu a sladký dezert. Z každé zakoupené vstupenky poputuje 100 Kč na konto dětské onkologie.

Cílem této ojedinělé ostravské akce je vybrání částky, jež pokryje náklady na sportovní víkendový pobyt v polské Wroclawi, kterého se zúčastní právě onkologičtí pacienti z ostravské nemocnice a stejně nemocné děti z polských a slovenských nemocnic. Právě sdílení společných zážitků s ostatními dětmi se stejnou nebo podobnou diagnózou pomůže alespoň na chvíli zapomenout na nepřízeň osudu a zacelí rány na srdci i dušičce malého človíčka. A to je naším největším přáním, které se budeme snažit společně s vámi naplnit.

Vstupenky na Charitativní ples je možno zakoupit přímo v recepci sanatoria Klimkovice, nebo s osobní rozvážkou na telefonním čísle 775 309 128.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám