Hlavní obsah

Kladenská kapela Zrní s hostem Honzou Žambochem zahraje ve Vsetíně

Novinky, Klára Blažková

Dobou své existence plnoletá kapela, která se pohybuje na špičce české alternativní hudební scény již 18 let, zahraje v pátek 25. října od 19 hodin v malém sále DK Vsetín. Jako host vystoupí Honza Žamboch se svým sólovým projektem Wolf Lost in The Poem.

Foto: Promo Zrní

Kapela Zrní z Kladna patří ke špičce na české alternativní hudební scéně.

Článek

Jejich vystoupení jdou na dřeň hudebního i osobního zážitku. Proplouvají žánry, posouvají se a zrají. Jsou sebevědomým a jasným bodem české hudební scény. Jejich hudba je něco mezi rychlým městem a mlžným lesem – osobitá, vynalézavá, hravá, dynamická, barevná a plná emocí. Kapela Zrní se nechává inspirovat přírodou a jejími principy, krajinou, lidovou hudbou, a zároveň elektronickou dobou.

Oním vlčím hostem večera bude písničkář Jan Žamboch, lídr vsetínského folkového tria Žamboši, který pod uměleckým pseudonymem Wolf Lost in The Poem skládá poctu ženám-básnířkám. Ženám, které všechny své obavy, strachy, prohry, naděje a lásky přetavily do nesmírně sugestivní poezie.

Na samém počátku tohoto pozoruhodného sólového projektu byla poezie americké básnířky Emily Dickinsonové, jejíž poezie znamenala pro Honzu Žambocha osudovou katarzi. A narodil se Vlk ztracený v básni…

Vstupné v předprodeji 260 Kč, na místě 330 Kč. Předprodej vstupenek probíhá na pokladně kina Vatra a on-line na www.dkvsetin.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám