Hlavní obsah

Kino Luna v Ostravě-Zábřehu zahájí po rekontrukci promítání

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 18. března zahájí kino LUNA v Ostravě-Zábřehu po třítýdenní rekonstrukci promítání filmů. V 17 hodin bude na programu film USA Nespoutaný Django a ve 20 hodin film Terapie láskou.

Foto: Josef Zajíc

Kino LUNA v Ostravě - Zábřehu na Výškovické ulici 113. 18.3.2013

Článek

V kině Luna v Ostravě-Zábřehu ve Výškovické ulici 113 se bude od 18. března 2013 opět promítat. Proběhla zde první etapa rekonstrukce vnitřního zařízení sálu.

"Na všechny etapy rekonstrukce kina je deponováno Úřadem městského obvodu Ostrava-Jih 15 miliónů korun. V první etapě byla kompletně vyměněna podlaha sálu. Instalovány jsou nové, pohodlné sedačky. Nová jsou světla v podhledech schodů v promítacím sále," informovala Ing. Sylva Kocurová, ředitelka Kulturního zařízení Ostrava-Jih.

"Jsme jediným jednosálovým kinem v Ostravě. Máme největší promítací plátno a vybavení promítací a zvukovou technikou je na špičkové úrovni. Jsme schopni promítat nejnovější špičkové filmy. Promítací plocha je 14,5 x 6 metrů. K dispozici je digitální zvukový systém Dolby Digital Surround Ex. Máme projekční digitální technologie formátu 2D a 3D. Pořádáme přímé přenosy z Full HD satelitního kompletu ze světových oper evropských měst," dodala Kocurová.

V dalších částech rekonstrukce bude provedena oprava opláštění budovy, budou upraveny exteriéry v okolí kina a nově bude upraven interiér vstupních prostor.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám