Hlavní obsah

Kathy z Kelly Family natočila duet s Norbertem Peticzkým. Znovu ji okouzlily pražské památky

Novinky, Milan Papežík

Mladý zpěvák Norbert Peticzký je dítě štěstěny a přípravy na jeho nové album šlapou jako hodinky. Nazpívat společný duet se zahraniční hvězdou, to se u nás opravdu nepodaří každému.

Foto: Milan Papežík

Kathy Kelly

Článek

Kathy Kelly (52) přiletěla do Prahy v neděli ve večerních hodinách. Jako vždy přicestovala s dobrou náladou a s radostí, že je znovu v Praze.

„Několik let jsem plánovala, že si prohlédnu Prahu. To se mi na pár hodin povedlo s přáteli až v roce 2011, protože se svými sourozenci jsem v Praze byla naposledy před osmnácti lety. Že v tomto roce Prahu navštívím dvakrát, o tom se mi ani nesnilo. Je to nádherné město. Vy, Češi, máte právem být na co pyšní,” prohlásila Kathy hned po svém příletu.

Přijela snad na dovolenou jako turista? Opak je pravdou. Kathy byla v Praze na skok a hlavně pracovně. V pondělí ve studiu natočila společně se zpěvákem Norbertem Peticzkým společný duet Miracles, který vyjde na Norbertově novém albu. Také Kathy se duet nesmírně líbí a nechala se slyšet, že ho taktéž ráda použije pro své plánované CD. V úterý však Kathy měla trochu času prohlédnout si pražské památky se svými dlouholetými českými přáteli.

V našem malém rybníčku showbyznysu je tento úkaz docela ojedinělý. Norbert opravdu dokázal, že může jít dál a prorazit třeba i v zahraničí a tím pádem jeho sláva nemusí končit v Rozvadově, jak to bývá u většiny i předních českých umělců.

„S Norbertem jsme si opravdu sedli. Pamatuji si, když jsme se setkali poprvé v Plzni a za pár minut měli společně v rádiu naživo představit píseň Kelly Family Ares Qui. Oba jsme se báli, jak to dopadne, ale naše zkouška trvala přesně 6 minut,” směje se Kathy.

Duet Miracles bude mít svou živou premiéru už 26. září v Ostravě, kdy Kathy s Norbertem vystoupí v Domě kultury Akord. Vstupenky seženete v síti Eventim nebo přes rezervační systém DK Akord.

Den před koncertem si Kathy Kelly prohlédne skanzen v Rožnově pod Radhoštěm, kde od 16:00 hodin uspořádá pro veřejnost autogramiádu.

Miracles, neboli zázraky se dějí. A právě tento zázrak v těchto dnech prožívá jeden občejný kluk původem ze Slovenska, v jehož pokojíčku před dvaceti lety visely plakáty s Kathy a její rodinou. Že s touto dámou spojí své hudební síly, o tom se mu před dvaceti lety ani nesnilo. A hezké na tom je, že tento sen bude ještě pokračovat dál a dál...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám