Hlavní obsah

Kathy Kelly z legendárních Kelly Family chystá v Praze koncert i setkání s fanoušky

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kathy Kelly, známá jako nejstarší sestra klanu Kellyů s nejsilnějším hlasem, vystoupí 21. února v konferenčním sále pražského hotelu Svornost v Dolních Počernicích. Pro své fanoušky si připravila nejen dvě různé části koncertního programu, ale také osobní setkání v Nosticově ulici.

Foto: Milan Papežík

Kathy Kelly na turné Folge dem Stern 10.12.2014 v Lipsku

Článek

Již dvakrát odložený koncert Kathy Kelly se uskuteční 21. února v konferenčním sále hotelu Svornost v Praze. A Kathy chystá pro své fanoušky opravdu velké odčinění za odložení plánovaných koncertů.

Proběhnou hned koncerty dva! V první části vystoupí se svým učitelem opery Erwinem Stephanem, operním zpěvákem Andreasem Kaunem a jejich souborem. Za klavírního doprovodu společně představí operu Fidelio Ludwiga van Beethovena.

Druhá část nadchne především fanoušky Kelly Family a starých hitů této kapely. Kathy vedle populárních evergreenů, známých či nově upravených gospelů, spirituálů a irských, německých či španělských písní, zazpívá i známé písně od Kelly Family. A některé z těchto hitů Kelly Family představí s mladým českým zpěvákem slovenského původu Norbertem Peticzkým, který je známý ze soutěže Hlas Československa.

Protože si Kathy velmi váží svých fanoušků, uspořádá ještě den před koncertem, tedy 20. února od 17:00 hodin, setkání s fanoušky v Nosticově ulici. Je to ulice, kde skupina Kelly Family v roce 1995 natočila videoklip k jedné z jejich nejúspěšnějších písní First Time. Tato ulice se stala pro Kelly fanoušky místem setkávání, namísto "pod koněm na Václaváku" se tedy setkávají "na First Time street".

Vstupenky na koncert Kathy Kelly je možné zakoupit v síti Eventim nebo přímo v hotelu Svornost v Dolních Počernicích.

Reklama

Výběr článků

Načítám