Hlavní obsah

Karvinské letní koupaliště otevírá své brány

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Areál letního koupaliště v Karviné zahájí sezónu v sobotu 28. května v 9 hodin.

Foto: STaRS Karviná

Letní koupaliště v Karviné

Článek

Otevřeno bude denně od 9 do 19 hodin až do konce srpna. Vstupné se letos po třech letech mírně pro dospělé i děti zvyšuje, rodinné je o něco výhodnější, přibylo možností vyžití pro návštěvníky - například plážová zumba. Na 15. hodinu se z minulé 16. hodiny posunuje čas, kdy lidé zaplatí za vstup výrazně méně.

Dospělý letos dá 70 korun za den, po 15. hodině pak 50 korun. Dítě do 15 let 35 Kč. Rodina s jedním dítětem zaplatí 150 Kč, se dvěma dětmi 180 Kč, se třemi 210 Kč. Slevy platí i pro seniory, kteří zaplatí 35 Kč. Skupina studentů s doprovodem dá také 35 Kč za osobu. Děti do tří let a handicapovaní mají vstup zdarma. Za úschovu kola zaplatí návštěvník 10 korun za den.

Karvinský areál byl otevřen během sezóny v roce 2006, město postavilo koupaliště s přispěním státu za 120 miliónů Kč.

"Kapacita koupaliště je zhruba 2500 návštěvníků, kromě bazénů (pro plavce, děti, bazén s tobogánem) máme k dispozici velké plochy pro opalování, hřiště pro volejbal a beachvolejbal a další míčové hry, badminton a stolní tenis. Dětem slouží prolézačky, klouzačka, pískoviště, kolotoče aj. Letos jako novinku zavádíme od června víkendová cvičení zumby (beachzumby- na písku a vodní zumby pro děti), o prázdninách podle zájmu může být lekcí více," uvedl Petr Dyszkiewicz, ředitel STaRS – komplexu sportovních zařízení města Karviné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám