Hlavní obsah

Kapelník The Tap Tap Šimon Ornest oživuje legendární kapelu Kamil Jasmín

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Legendární ska-dechovková kapela Kamil Jasmín je zpět na pódiích. Autoři nestárnoucích hitů Na tu svatbu s mojí milou, Kolik ještě holek? či Nosme hůl! vystoupí v pátek 11. března od 20.30 hodin v pražské Malostranské besedě. Jako host se představí pražská „rhythm and funky“ formace Vrtule 1.

Foto: Archív kapely Kamil Jasmín
Článek

„Kamil Jasmín je zpět. Na pódia se vrací s podobnou energií a elánem jako před lety v době jejich největší slávy, kdy pravidelně vystupovali po českých klubech a festivalech a zahráli si i po boku známých kapel jako Tata Bojs, Sto zvířat či Bluesberry. Těšit se můžete na skvělou muziku, pozitivní náladu a atmosféru a chybět samozřejmě nebude série jejich největších hitů,” uvedl šéf produkce Malostranské besedy David Dvořák. 

Kapela Kamil Jasmín vznikla v roce 1991 a aktivní byla až do roku 1998. V jejím čele stojí Šimon Ornest (altsaxofon, zpěv), kterého můžete znát z oblíbeného hudebního seskupení The Tap Tap. Dále v ní v současnosti působí Hynek Bartoš (barytonsaxofon), Bohouš Tůma (trombon), Petr Svatoš (klávesy, zpěv), Jiří Genrt (tuba) a Tomáš Knotek (buben).

„Na koncert v Malostranské besedě si kapela Kamil Jasmín přizvala také své hosty – pražskou skupinu Vrtule 1, hrající hudbu s prvky funky a jazzu doprovázenou osobitými českými texty. Přijďte si je poslechnout, zatancovat a užít si pohodový večer,“ dodal Dvořák.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám