Hlavní obsah

Kapela Karel Gott revival Morava se objevuje i v knize Na cestách se slavíkem

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rok desátého výročí založení kapely Karel Gott revival Morava představuje pro Radka Vernera a Josefa Boudu, kteří tvoří srdce formace, osm měsíců na cestách. Hrála jak v tuzemsku, tak v Bavorsku, Dubaji nebo na Slovensku, konkrétně ve Spišské Nové Vsi a Košicích.

Foto: archiv autora

Na scéně formace Karel Gott revival Morava.

Článek

„Ne nedostatek práce si nemůžeme stěžovat ani v nejmenším,” tvrdí zpěvák Josef Bouda. „Na letošní úspěšnou plesovou sezónu navázala vystoupení formace na festivalech, městských a firemních výročích nebo vystoupení v klubech, barech, na  letních scénách a dokonce i na vernisáži v Muzeu Kroměřížska. Královskou disciplínou i letos zůstaly svatby a soukromé večírky.”

Zajímavým mezníkem je pro bučovickou kapelu i výpravná knižní publikace Na cestách se slavíkem, o které Josef Bouda říká, že „jde o knihu unikátních zážitků a fotografií Jiřího Krušiny, které nashromáždil léta spolupráce s Karlem Gottem. Jako fotograf jej doprovázel při cestách po USA a Evropě, přičemž jedna kapitolka patří i setkání, které s Karlem Gottem absolvovala naše formace. Ostatně není to tak dlouho, co nám Karel poslal blahopřání k letošnímu desátému výročí založení našeho revivalu, čímž nám vyrazil doslova dech…“

S koncem prázdnin se začíná formace Karel Gott revival Morava připravovat na koncertně silnou předvánoční a vánoční sezónu, v jejímž rámci by měla navštívit například také Rusko.

Už v sobotu 13. srpna se stane Karel Gott revival Morava se svým gala vystoupením součástí programu XIII. ročníku Mariánských poutních slavností města Ždánice, zatímco následující sobotu 20. srpna vystoupí při slavnostech na Moravsko-slovenském pomezí. V září čeká kapelu vystoupení na Dožínkách v Pardubicích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám