Hlavní obsah

Kamil Střihavka od září posílil tým lektorů Rockové akademie

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RockOpera Praha od září otevřela další semestr Rockové akademie. Jedním z lektorů se stal také zpěvák Kamil Střihavka, po jehož vedením proběhne kurz Pěvecké interpretace. Pro zájemce jsou připraveny i další kurzy z oblasti hudby, fyzického herectví či výtvarného umění.

Foto: RockOpera Praha

Výraznou posilou lektorského týmu Rockové akademie se od září stal také dlouholetý člen RockOpery Praha Kamil Střihavka

Článek

„Cílem naší Rockové akademie je osvojit si pod dohledem odborníků jednotlivé disciplíny a motivovat účastníky ve vlastním rozvoji. Lektory jsou členové RockOpery Praha, takže přidanou hodnotou je, že se můžete osobně potkat s umělci, které jinak vidíte pouze na jevišti. Od příštího semestru se tak můžete potkávat třeba s Kamilem Střihavkou, což je opravdu velký profesionál a může vám v rámci Pěvecké intepretace předat spoustu užitečných rad a zkušeností,“ uvedla zakladatelka a umělecká šéfka RockOpery Praha Pavla Forest.

V právě odstartovaná Rocková akademie se otevřela kurzy TECHNIKY ZPĚVU (pod vedením Pavly Forest), PĚVECKÉ INTERPRETACE (Kamil Střihavka), HRA NA BUBNY A PERKUSE (Richard Scheufler), FYZICKÉ HERECTVÍ (Irina Andreeva), BASKYTARA (Richard Scheufler), AKROBACIE NA ŠÁLÁCH (Salvi Salvatore), KURZY KRESBY (Michaela Fišerová), KURZY MALBY (Blanka Křemenová), HRA NA KLAVÍR (Aida Mujačić) a POZNÁVACÍ A PRAKTICKÝ ENVIRONMENTÁLNÍ WORKSHOP (Martin Zouna).

Skupinové kurzy mají celkem 10 lekcí. Mimo nich se lze přihlásit na individuální výuku zpěvu, hry na basovou kytaru a kurzy malby a kresby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám