Hlavní obsah

Kam v sobotu s dětmi? Třeba do Velkých Karlovic na Podzimní kouzlení se stezkou odvahy

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak si s dětmi zpříjemnit sychravé podzimní dny? Vyrazte na zajímavou akci, která se uskuteční v sobotu 17. října v dětském zábavním parku Razulák v Resortu Valachy Velké Karlovice.

Foto: Martina Žáčková

Děti čeká ve Velkých Karlovicích při sobotní akci také setkání se cvičenými dravci.

Článek

Pro malé i velké návštěvníky bude v areálu parku Razulák a uvnitř zdejšího Gril srubu Razula od 12 hodin připraven pestrý program.

Děti i celé rodinné týmy se tu mohou zapojit do soutěžního tvoření strašidýlek z dýní, šišek, listů, žaludů a dalších přírodních materiálů, které bude v 17 hodin zakončeno výstavou výrobků s vyhodnocením a odměněním nejhezčích strašidýlek.

Během odpoledne bude připravena i další zábava - ukázky práce řezbáře, ukázky výcviku dravců, společné vyrábění a smažení palačinek, soutěže v deskových hrách nebo tvoření z písku. Při příznivém počasí budou přístupné i všechny atrakce parku Razulák.

Vpodvečer, zhruba od 17.30 hodin, mohou statečné děti vyrazit na stezku odvahy se strašidýlkem Razulákem.

Podzimní kouzlení bude jednou z posledních letošních příležitostí navštívit park Razulák, který od listopadu čeká zimní přestávka. Do konce října je Razulák otevřen o víkendech a svátcích. Vstupné v den Podzimního kouzlení je dobrovolné.

Přímo v areálu parku Razulák je umístěna pekárna frgálů, z výletu si tak můžete domů odvézt na památku čerstvý voňavý valašský frgál.  

A co ještě zažít, když už se v sobotu vypravíte do Velkých Karlovic? Návštěvu můžete spojit třeba s koupáním v termálních bazénech ve Wellness Horal či výletem po Kulíškově naučné stezce, zakončeným u dobrého jídla na Horalu. Dětem zde nabízejí Kulíškovu specialitu s plyšovým kulíškem v ceně.  

Další chystanou akcí Resortu Valachy je běžecký závod pro děti i dospělé BĚHEJ VALACHY, který se uskuteční příští sobotu, 24. října. Jde o poslední závod celé pětidílné série, budou zde tedy korunováni i absolutní vítězové letošního ročníku včetně dětí ve všech věkových kategoriích.

Reklama

Výběr článků

Načítám