Hlavní obsah

Kam v Karviné o víkendu za zábavou a tancem

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože venku stále pevnou rukou panuje zimní období, pro diskotéky a kluby to neznamená žádný konec sezóny - ani v tomto ročním období nezahálejí. Je tomu tak i v Karviné.

Foto: Alcatraz Karviná

Prostředí klubu Alcatraz

Článek

Diskoték je v Karviné hned několik. Největšími z nich jsou rozhodně studentský klub Insomnie, Dance hall X-Max a Alcatraz.

Karvinský Dance Hall X-Max, který hostil nespočet slavných DJs a celebrit, nabízí v pátek 7. ledna akci zvanou January 2011 (The First Party). Klub tak ani po vystoupení Verony, či skupiny Holki, nezanevřel na další akce. Vstup je v pátek od 17 let a návštěvníci se mohou těšit na místní DJs Pablo7 a Petr S. Klub otevírá ve 21 hodin.

V sobotu 8. ledna se mohou návštěvníci X-Maxu těšit na akci s rádiem Helax. Akce nese název Replay 2011 (Oldschool Helax937 Edition). Jako DJs zde vystoupí moderátor a DJ Helaxu Aleš Brůna a současně s ním DJ Meera. Akce začíná stejně jako v pátek, tzn. ve 21 hodin. 

Alcatraz klub si na celý víkend přichystal opět hromadu dobré hudby. Otevírá se již ve 14 hodin odpoledne a ve večerních hodinách začíná jako každý víkend diskotéka.

Studentský klub Insomnie není o víkendu 8. a 9. ledna v provozu.

Reklama

Výběr článků

Načítám