Hlavní obsah

Kadeti z Velkého Meziříčí jsou v extralize úspěšní

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kadetská extraliga volejbalistů vyvrcholila o uplynulém víkendu, Vysočinu v ní zastupoval tým Velkého Meziříčí.

Foto: Michaela Poláková
Článek

Ve skupině o sedmé místo skončil díky výsledkům ze třetího turnaje, který se konal v Hradci Králové, první a vyhnul se tedy baráži o udržení se v extralize. První zápas Velkomeziříčských proti jejich největšímu soupeři, Zlínu, byl velmi vyrovnaný, nakonec vyhrálo Velké Meziříčí 3:2 (19, -20, 15, -20, 11).

Podobně vyrovnaný byl i zápas proti domácímu Hradci Králové, i ten ale chlapci z Vysočiny vyhráli 3:2 (19, -21, 15, -21, 12). Jednodušší zápas byl s Příbramí, který skončil výsledkem 3:1 (19, -17, 20, 16) pro Velké Meziříčí. Zápas s Ervěnicemi byl pro Velké Meziříčí opravdu jednoduchý, Velkomeziříčští ho ovládli 3:0 (5, 11, 13). V posledním zápase sezóny s Ústím nad Labem zvítězil tým z Vysočiny 3:0 (13, 10, 23).

Chlapci z Velkého Meziříčí pod vedením trenéra Petra Vašíčka si jistě budou tuto sezónu pochvalovat. Někteří z nich si dokonce už vyzkoušeli i extraligu juniorů, a tak mají dost dobrý předpoklad i pro další sezónu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám