Hlavní obsah

Kadeřnici našel syn v tratolišti krve, útok může mít loupežný motiv

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek v podvečer našel svou matku v provozovně kadeřnictví v ulici Pod Lipou v Hořicích v tratolišti krve její syn. Žena byla s těžkým poraněním hlavy hospitalizována ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové, kriminalisté zahájili úkony v trestním řízení pro podezření z pokusu vraždy.

Foto: PČR

Ilustrační foto

Článek

"Třiapadesátiletá žena utrpěla pravděpodobně kolem 17. hodiny velmi vážná zranění hlavy, která nasvědčují cizímu zavinění. Po ohledání místa činu kriminalisté zjistili, že útok mohl mít i loupežný motiv," uvedla mluvčí policie Ivana Ježková.

V této souvislosti prosí policie veřejnost o jakékoliv poznatky a informace týkající se čehokoliv podezřelého v ulici Pod lipou v Hořicích.

"Jde nám zejména o odpolední hodiny. Zároveň prosíme všechny zákazníky a zákaznice, kteří ve čtvrtek od 14. hodiny až do zavření byli přímo v objektu kadeřnictví, aby se přihlásili buď osobně na Obvodním oddělení policie v Hořicích, nebo na linku 158," požádala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám