Hlavní obsah

Kadani hořela obrana a Šikl z Litoměřic to potrestal

Novinky, Václav Vlasák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rychle zapomenout, to je asi přání fotbalistů FK Tatran Kadaň, kterým se vstup do jarní části soutěže vůbec nevydařil.

Foto: Václav Vlasák

Tuto šanci hostí ještě domácí Ivan Kolář zastavil a brankář David Perestjuk mohl být v klidu.

Článek

FK Tatran Kadaň - FK Litoměřice 0:4 (0:2), branky: Jan Šikl 3, Jakub Grunert. V neděli 10. března na umělém povrchu zahájili domácí fotbalisté jarní část krajského přeboru. Určitě si však vstup představovali jinak. Zvlášť, když v zimní přípravě se mužstvu celkem dařilo. Potvrdil to i Karel Šidlof, který byl ale v neděli zklamaný také z množství chyb hráčů.

Podle kadaňského trenéra se osud zápasu začal naplňovat po sporně nařízené penaltě. „Ta nás rozhodila a pak jsme se nemohli dostat do hry. Potom udělal hrubou chybu Moravec a to nás srazilo do kolen. Kupily se chyby za chybou. Před utkáním jsem říkal, že je to o jednom gólu, o jedné chybě. A my prostě ty chyby děláme,“ smutně konstatoval Šidlof. „Musíme teď body získat v Litvínově,“ nevěšel ale dlouho hlavu.

Po víkendovém výjezdu je pak čekají dva zápasy v řadě doma, a bude tak další šance na zisk důležitých bodů. Určitě se chtějí probojovat výše, než je jejich současné 10. místo v tabulce. A k dolní části tabulky je už nebezpečně blízko.

Kadaňští fanoušci mohou domácí přijít povzbudit v neděli 24. března. Od 15.00 hodin se domácí utkají s Juniorem Děčín.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám