Hlavní obsah

Judo-víkend se sportovním idolem

Novinky, Jana Horáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další akce pořádáná spotovním klubem Kidsport se uskutečnila v uplynulém víkendu v pražské sportovní hale Folimanka. Zúčastnilo se jí přes 50 mladých judistů a jako vánoční překvapení se předvedl pro mnohé sportovní idol juda Lukáš Krpálek.

Foto: Jana Horáková

Judo-víkend III. v pražské hale Folimanka

Článek

V období předvánočního shonu si pražské děti užily svůj již třetí judovíkend v termínu 18. a 19. prosince. Tentokrát byl ve znamení velkého překvapení v podobě návštěvy vycházející světové judistické hvězdy Lukáše Krpálka.

Trenéři Judo clubu Kidsport a USK Praha opět připravili ve sportovní hale Folimanka zajímavý program plný juda a her pro více než 50 dětských účastníků.

V neděli, tak jako na každém judo-víkendu, se odehrál turnaj ze série Folimanka cup, který vyvrcholí v květnu předáním pohárů nejúspěšnějším závodníkům za jejich individuální celoroční výsledky.

Fandit jim příšlo asi 120 diváků z řad rodičů a příbuzenstva a měli zde možnost shlédnout čím dál tím kvalitnější zápasy mladých judistů.

Zlatou medaili vybojoval například v kategorii -38kg Matěj Hrdina, který porazil svého protivníka Dana Černáka (oba USK Praha) a dále například Vítek Polák zvítězil ve své kategorii -28kg (USK Praha) nad Filipem Černým (JC Kidsport Olešská).

Přédávání medailí se ujal za velkého potlesku haly sportovní judistický idol Lukáš Krpálek, český top judista a dvojnásobný mistr světa. Po celém ceremoniálu mladých vítězů Lukáš za velkého zájmu rozdával své autogramy. Návštěva tohoto reprezentanta určitě dodala dětem ještě větší motivaci a chuť do příštích tréninků.

Další informace a fotografie si můžete prohlédnout na www.kidsport.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám