Hlavní obsah

Jubilantka oslavila stovku. Gratulantům popřála hodně zdraví, aby se dožili stejného věku

Novinky, Kamil Navrátil

V pondělí 23. ledna slavila v šumperském domově důchodců své stoleté narozeniny paní Filomena Krobotová. Kromě příbuzných a zaměstnanců domova důchodců jí přišel popřát místostarosta Šumperka Marek Zapletal a starosta Bohdíkova Luděk Hatoň.

Foto: Kamil Navrátil

Starosta Bohdíkova Luděk Hatoň s jubilantkou Filomenou Krobotovou

Článek

„Děkuji za lásku a za dobrotu a přeji vám hodně zdraví, ať se dožijete sta let jako já,“ přála na oplátku všem gratulantům paní Krobotová.

Filomena Krobotová se těší dobrému zdraví, udržuje svoji kondici pravidelným denním cvičením své sestavy cviků, což může být jedním z návodů na dlouhověkost. Je na svůj věk velmi vitální a vnímavá, stále se zabývá překlady do němčiny a před narozeninami sepsala svůj životní příběh, který máte možnost si přečíst zde.

„V neděli 22. ledna, v den svých narozenin, oslavila paní Krobotová narozeniny se svými kamarádkami z Raškova a Bohdíkova v hanušovické pivovarské hospodě. Ještě před tím se zúčastnila v Raškově mše, která byla sloužena jako poděkování za jejích sto roků života a za dar zdraví," řekla o paní Krobotové její příbuzná Božena Kvapilíková, jež pomáhala narozeniny organizovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám