Hlavní obsah

Jiří Píša alias facebookový „Pražský Fotograf“ zve do Malostranské besedy na svou první výstavu

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malostranská beseda v Praze v pátek 7. října otevírá novou fotografickou expozici. Ve svém galerijním podkroví během následujících týdnů premiérově představí autorská díla Jiřího Píši alias „Pražského Fotografa“, jenž prostřednictvím svého objektivu nahlíží na různá zákoutí našeho hlavního města.

Foto: Pražský fotograf - Jiří Píša

Vidět aspoň na chvíli očima Jiřího Píši známá i méně známá zákoutí historické Prahy vám do poloviny listopadu nabízí Galerie Malostranská beseda

Článek

Výstava bude veřejnosti přístupná až do 17. listopadu.

„Jiří Píša se během posledních tří let na sociální síti Facebook stal pod pseudonymem Pražský Fotograf nejsledovanějším českým fotografem. Jde o jeho vůbec první autorskou výstavu a lidé na ní budou mít možnost nahlédnout do známých i méně známých zákoutí historické Prahy a vidět ji aspoň na chvíli očima Jiřího Píši,“ přibližuje umělecký šéf Malostranské besedy David Hanzlík.

Výstavu je možné navštívit ve všední dny od 12 do 20 hodin a o víkendu od 10 do 18 hodin. Vstupné činí pro dospělé 80 korun, pro studenty a důchodce 50 korun a děti do 12 let mají vstup zdarma. Výstava je prodejní.

Reklama

Výběr článků

Načítám