Hlavní obsah

Jihomoravská Miss Junior byla korunována v Brně

Novinky, Kateřina Hamr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek přijal ve středu 29. září odpoledne ve své pracovně v Brně finalistku soutěže Miss Junior 2010 Lucii Čalkovskou a ředitelku soutěží Miss Junior Kateřinu Hamrovou. Důvodem byla korunovace.

Foto: Kateřina Hamrová

Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek, Miss Junior 2010 Jihomoravský kraj a ředitelka soutěží Miss Junior Kateřina Hamrová.

Článek

Devatenáctiletá studentka z Brna darovala hejtmanovi na památku symbolické zlaté čokopenízky, aby jich prý měl jako hejtman vždy v rozpočtu dostatek.

„To je dárek více než symbolický, ovšem velmi na místě. Opravdu bych takový měšec uvítal,“ okomentoval pozornost hejtman, který se právě vrátil z bezpečnostní rady kraje, kde se mimo jiné řešily připravované rozpočtové škrty. Hlavním bodem hejtmanského přijetí byla ovšem především korunovace první Miss Junior Jihomoravský kraj, kterou se Lucie stala jako finalistka soutěže Miss Junior.

„Předpokládáme, že se slečna Lucie Čalkovská jako Miss Junior Jihomoravského kraje zúčastní nejrůznějších společenských setkání v nadcházejícím roce, kdy bude v našem kraji „kralovat“,“ vyjádřil hejtman Hašek pozitivní stanovisko k další spolupráci mezi krajem a soutěží Miss Junior.

Při neformálním rozhovoru Lucie prozradila hejtmanovi, že se do Miss Junior přihlásila právě proto, že soutěž nehledí na výšku a váhu. Také si chtěla dokázat, kam až se může v soutěži dostat a splnit si možná velké cíle…

To se ukáže na celorepublikovém finálovém vyhlašovacím ceremoniálu 12. října v Praze, na kterém hejtman Jihomoravského kraje přislíbil účast.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám