Hlavní obsah

Jen počkej, zajíci! se stane novým muzikálem na ledě

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mistr Evropy v krasobruslení, rodák z jihočeského Písku Tomáš Verner, přijal nabídku k účinkování v nové show na ledě pro celou rodinu Jen počkej, zajíci!.

Foto: archív autora

Tomáš Verner

Článek

Někdejší sportovní reprezentant Tomáš Verner se na ledě objeví společně s hercem, mimem a moderátorem Michalem Nesvadbou, který bude hlavním průvodcem děje, společně s postavičkami ze známého animovaného seriálu od září 2014 - jako exkluzivní host.

Pro Tomáše Vernera, který letos po olympiádě v Soči oznámil konec své profesionální kariéry, půjde o netradiční roli na ploše některých zimních stadionů v ČR.

Součástí show Jen počkej, zajíci! budou výstupy špičkových krasobruslařů, desítky kostýmů v pohádkové dekoraci, projekce animovaných spotů a nová scénická hudba s použitím původních písní ze stejnojmenného seriálu.

Show na ledě se během podzimu představí v devíti městech v České republice a na Slovensku. Turné startuje 20. září v Praze a dále navštíví zimní stadiony v Olomouci, Pardubicích, Liberci, Českých Budějovicích, Brně, Ostravě, Košicích a Bratislavě.

Předprodej vstupenek byl už byl zahájen v sítích Ticket Art Praha, Ticketportal.

Ještě před samotnou show na ledě Jen počkej, zajíci, se uskuteční autogramiádové turné v sedmi městech ČR.

Reklama

Výběr článků

Načítám