Hlavní obsah

Jemnický Podzim Fest uzavře letošní festivalou sezónu

Novinky, Jirka Prokeš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už za pár dní, konkrétně v sobotu 19. října se uzavře festivalová sezóna 2013. Tradiční uzavření proběhne v jemnickém kulturním domě na Jemnickém Podzim Festu.

Foto: Jirka Prokeš, archiv kapel

Jemnický Podzim Fest uzavírá letošní festivalovou sezónu.

Článek

Jemnický Fest od roku 2013 pravidelně vždy na jaře otevírá a na podzim uzavírá českou festivalovou sezónu. 

Nyní mají pořadatelé k uzavření potvrzené známé i méně známé účinkující. Petr Bende & band měl vystupovat v Jemnici před dvěma lety. Nakonec se pořadatelé spolu s ním domluvili na odložení. Ujal se totiž jiné role. Asistoval u porodu svého druhého dítěte a dal přednost věnování se rodině. Po dvou letech se tedy fanoušci tohoto oblíbeného zpěváka dočkali. 

Již potřetí do Jemnice zavítá kapela Rybičky 48 se svojí show. V Jemnici se poprvé představí také pražské uskupení El Gaučo. V jejich hudbě jsou zakomponované prvky folku, ska, raggae, funky, swingu, a ostatních typů hudby. Jejich krédem je rozdávat lidem radost a hravost. Na pódiu se také představí nově vzniklá kapela Eponine. Ta vznikla sloučením kapel Crash Road a Final Fiction, které na Jemnických Festech už dříve vystupovaly. 

Celou noc ukončí rocková kapela z Jihlavy Vigo. O program se také postará taneční skupina 4K. Svými glosami bude provázet Milan Řezníček, který si připravuje i soutěže pro dospělé. Připraveny budou také speciální drinky na baru.

Vstupenky jsou v předprodeji v TIC Jemnice a Moravské Budějovice. Dačičtí si je tradičně zakoupí v Textil DOMINO naproti městskému úřadu. Pro ty, co to mají do předprodejů daleko, si organizátoři připravili online prodej vstupenek přes síť TicketOn. Vstupenky bude také možné zakoupit na místě v den konání od 19 hodin na pokladně.

Bližší informace jsou aktualizovány na Facebooku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám