Hlavní obsah

Jemnický Fest se blíží, nabídne známá jména i objev loňského roku

Novinky, Jirka Prokeš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaro se hlásí o moc a louky a velká prostranství se už těší, až ožijí svými festivalovými hosty. Také organizátoři Jemnického Festu se už pilně připravují na novou festivalovou sezónu. Ta letos oficiálně začne v sobotu 20. dubna v jemnickém kulturním domě.

Foto: Jirka Prokeš

Jemnický Jaro Fest opět otevírá českou festivalovou sezónu.

Článek

I pro letošní rok tu budou na programu známá i méně známá jména. Mezi ty známé patří legendární skupina Děda Mládek Illegal Band, která zpívá a hraje písničky Ivana Mládka.

Do Jemnice také zavítá skupina Koblížc!, která získala prestižní ocenění v Českém Slavíku - Objev roku 2012. Na pódiu se dále vystřídají kapely The Snuff, AppEND X. O přestávce se předvede taneční skupina 4K. Celou noc uzavře zábavová kapela Vigo z Jihlavy. Jako moderátoři a zároveň zpěváci budou na scéně Martin Kubín a Veronika Novaková.

Vstupenky jsou v předprodeji v TIC Jemnice a Moravské Budějovice. Dačičtí si je tradičně zakoupí v Textil DOMINO naproti městskému úřadu. „Pro letošní rok jsme si pro návštěvníky z okolí, kteří nemají možnost zakoupit vstupenky v předprodeji, zakoupení vstupenek online,“ uvedl jeden z organizátorů Jirka Prokeš. Vstupenky bude také možné zakoupit na místě v den konání od 19. hodin na pokladně.

Bližší informace jsou aktualizovány na Facebooku a www.nkn.jemnice.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám