Hlavní obsah

Jemnický Fest rozdává vstupenky zdarma

Novinky, Jirka Prokeš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už za pár dní, konkrétně v sobotu 20. dubna se v Jemnici otevře festivalová sezóna 2013. Tradiční otevření proběhne v kulturním domě při Jemnickém Jaro Festu. Mezi potvrzenými účinkujícími jsou Děda Mládek Illegal Band, Koblížc!, The Snuff, AppEND X, Vigo, Martin Kubín a Veronika Novaková.

Foto: Jirka Prokeš

V sobotu 20. dubna na Jemnickém Jaro Festu 2013 vystoupí Děda Mládek Illegal Band, Koblížc!, The Snuff, AppEND X, 4K, M. Kubín, V. Novaková a Vigo.

Článek

Jemnický Fest si připravil pro návštěvníky vstupenky zdarma. A to konkrétně těm, co mají v uvedený den narozeniny. A co je k tomu potřeba udělat? Stačí pouze při vstupu na pokladně ukázat platný průkaz totožnosti s fotografií.

„Myslíme i na všechny Marcelky. Každá Marcela, která v tento den slaví své jmeniny dostane od organizátorů na pokladně drobný dárek,“ uvedl jeden z organizátorů Václav Malý.

Ten, kdo se v tento den nenarodil, si může zakoupit vstupenky v předprodeji v TIC Jemnice a Moravské Budějovice. Dačičtí si je tradičně zakoupí v Textil DOMINO naproti městskému úřadu. „Pro letošní rok jsme si pro návštěvníky z okolí, kteří nemají možnost zakoupit vstupenky v předprodeji, zakoupení vstupenek online,“ dodal Malý. Vstupenky bude také možné zakoupit na místě v den konání od 19. hodin na pokladně.

Bližší informace jsou na www.facebook.com/JemnickyFest anebo na www.nkn.jemnice.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám