Hlavní obsah

Jedenáctý ročník Kralupského multižánrového festivalu - Lednový Undergroud je tu

Novinky, Dagmar Vačiljová Stehlíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Lednový Underground je název benefičního hudebního festivalu, který pořádá Společnost pro rozvoj Dvořákova gymnázia, o. p. s. ve spolupráci s Dvořákovým gymnáziem a Obchodní akademií v Kralupech nad Vltavou a KaSS Vltava v Kralupech.

Foto: Dagmar Stehlíková
Článek

Festival proběhne především v sobotu 25. ledna v KD Vltava. Těšit se můžete na hudebně-divadelní představení Příběhy kluka BomBarďáka plné chytlavých kytarových písniček. Dále pak na pražskou kapelu Eggnoise, která v Kralupech představí své čtvrté album nazvané 4. Premiérově na festivalu vystoupí skupina Poletíme?.  

Taktéž si můžete přijít poslechnout dnes již kultovní kapelu ze Slovenska - Tornádo Lue, energické ska z Plzeňska – V3Ska a pražskou kapelu Carnem . Vrcholem chystaného ročníku Lednového Undergroundu bude vystoupení jednoho z nejlepších českých zpěváků Dana Bárty s jazzovým Robert Balzar Triem.

Předkrm Lednového Undergroundu 2014 proběhne již v pátek 24. ledna od 20 hodin v kině Vltava, kde můžete zhlédnout film Pátrání po Sugar Manovi (snímek plný silných melodií byl oceněn Oscarem v kategorii Nejlepší dokumentární film roku 2013), po kterém bude na tomtéž místě následovat koncert britského písničkáře Alasdaira Bouche.

Hlavním cílem této akce je oživovat kulturní dění v kralupském regionu a finančním výtěžkem podpořit Dvořákovo gymnázium a Obchodní akademii v Kralupech nad Vltavou.  

Program festivalu je určen pro všechny věkové kategorie, kvalitní občerstvení, festivalový stánek, zkrátka jako obvykle...  Vstupenky jsou k dostání v předprodeji za zvýhodněnou cenu, k dostání budou i na místě 25. ledna v KD Vltava. V předprodeji jsou však vstupenky jen na sobotní program.  

Reklama

Výběr článků

Načítám