Hlavní obsah

Jaro Slávik se těšil obdivu zlínských fanynek

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože venku stále panuje nepříjemná zima, tradiční páteční night shopping ve zlínském Zlatém jablku se nesl v duchu tolik očekávaného jara. Noční party tentokrát prováděl charismatický Jaro Slávik, který již z titulu svého jména byl pro tuto akci tím nejpovolanějším.

Foto: Miss Academia

vlasová show

Článek

Slovenský moderátor Jaro Slávik si páteční Night shopping ve Zlatém jablku užíval. Bavil přítomné svým humorem, rozdával úsměvy i ceny výhercům soutěží, ochotně pózoval fotografům. 

V zákulisí se přiznal, že se mu Zlín vždycky líbil pro jeho unikátní architekturu a odkaz Tomáše Bati, který je zde stále patrný. Na rozdíl od jiných mužů se nákupům a obchodním centrům nevyhýbá, i když upřednostňuje spíše světové módní metropole.

Ve Zlatém jablku moderoval také módní přehlídku finalistek Miss Academia 2013, které se představily v rozmanitých, výrazně vzorovaných a barevných modelech, typických pro nacházející sezónu. V samotném závěru večera byly vyhlášeny výsledky Miss Academia Zlaté jablko 2013. Vítězkou se stala studentka Monika Šarajová (Univerzita Palackého Olomouc), na druhém místě se umístila Hana Hegarová (VŠE Praha) a třetí pozici obsadila Martina Palacká (UTB Zlín).

Večer plný svěžesti a půvabu podtrhla svou krásou i vynikajícím vystoupením i zpěvačka Tereza Kerndlová, která kromě svých hitů skvěle zazpívala i titulní song z poslední bondovky Skyfall.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám