Hlavní obsah

Jak potkávat svět s Jiřím Pavlicou

Novinky, Eva Špačková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nenechte si ujít mimořádnou příležitost zúčastnit se živého natáčení pořadu Jak potkávat svět s Jiřím Pavlicou a jeho hosty. Talk show proběhnou 2. a 3. května od 20 hodin v Salesiánském divadle v Praze-Kobylisích.

Foto: Eva Špačková

plakát k akci

Článek

Ve středu 2. května si popovídáme s netradičním cellovým souborem Prague Cello Quartet a ve čtvrtek 3. května uvítáme jazzového bubeníka, dirigenta a skladatele Josefa Vejvodu, syna legendárního Jaromíra Vejvody, který složil nejznámější českou polku "Škoda lásky". Oba pořady natáčí TV Noe.

Výtěžek z obou benefičních představení bude věnován na stavbu bezbariérového vstupu pro Salesiánské centrum v Praze-Kobylisích. Salesiánské středisko zahájilo svoji činnost před více než dvaceti lety a věnuje se především dětem, mládeži a mladým rodinám v mnoha programech. Aktivit a služeb střediska využívá ročně až 1200 účastníků. Co ale Salesiánskému středisku chybí, je bezbariérový vstup. Aby mohli bez problému využívat všech činností a kroužků, které středisko nabízí, i handicapovaní a rodiče s malými dětmi, je nutné v areálu vybudovat výtah a zrekonstruovat celý vstup do areálu. 

Od této stavby si Salesiánské centrum v Praze-Kobylisích slibuje zlepšení efektivity a bezpečnosti provozu, usnadnění přístupnosti a odstranění bariér. Realizace stavby je plánována na roky 2018 a 2019. Nákladná rekonstrukce je odhadována na 16 miliónů Kč. Bez darů individuálních a firemních dárců by ale stavbu nebylo možné realizovat.

Zakoupením vstupenek na květnové benefice můžete pomoci tento projekt realizovat i vy. Srdečné díky vám všem.

Prodej vstupenek probíhá každý všední den na recepci Salesiánského centra (Kobyliské náměstí 640/11, Praha 8) od 14 do 20 hodin. Další informace najdete na stránkách Salesiánského střediska mládeže, http://www.strediskokobylisy.cz/divadlo/benefice/.

Reklama

Výběr článků

Načítám