Hlavní obsah

I dospělí si mohou hrát, řekli si v domě dětí v Týništi a uspořádali pro ně maškarní bál

Novinky, Eva Jenčíková

Dům dětí a mládeže Sluníčko v Týništi nad Orlicí uspořádal minulý pátek maškarní bál pro dospěláky.

Foto: Eva Jenčíková

Předávání Řádů zlatého Sluníčka vedoucím.

Článek

Podle hesla I dospělí si mohou hrát se naprostá většina účastníků sešla v pohádkových kostýmech, které většinou dali tvůrcům dost zabrat. Nechyběla maková panenka s motýlem Emanuelem, Mach s Šebestovou, Fiona se Shrekem, bílá paní nebo upír.

K tanci a poslechu hrála skupina Dynamic z Opočna a na programu nechyběly ani soutěže v týmech nebo jednotlivcích. Proběhla také taneční soutěž v párech a samozřejmě soutěž o nejkrásnější masku, kdy se porota, složená z nenamaskovaných tanečníků, hodně zapotila, než vybrala nakonec téměř 20 masek do finále.

Akce se konala v sále Kulturního centra, kam se nakonec vešly i tanečnice z tanečních zájmových kroužků jako předtančení. Předpůlnočním překvapením byla tzv. V. I. P. skupina, složená z vedoucích, instruktorů a pomocníků DDM, kteří i s pracovnicemi Sluníčka nacvičili malý pěvecko-taneční výstup k pobavení všech diváků.

V průběhu programu byly také uděleny Řády zlatého Sluníčka vedoucím a rodičům, kteří se v loňském roce nejvíce zasloužili o dobré jméno DDM nebo s ním pravidelně a dobrovolně spolupracují. Sluníčkový maškarní bál se celkově velmi vydařil a mnozí účastníci se těší na další ročník. Možná vznikne nová tradice, která bude zpestřením závěru týnišťské plesové sezóny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám