Hlavní obsah

Hvězdy freestylu představí v Čeladné svou novou show

Novinky, Metoděj Novák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vystoupení hvězd českého freestylu okoření v sobotu 14. června odpoledne v Čeladné v Beskydech. Po roční přestávce se tam znovu představí divákům čtveřice motocyklových skokanů Petr Kuchař, Petr Pilát, Ondřej Záruba a mladý Matěj Česák.

Foto: Metoděj Novák
Článek

Všechno vypukne v 17 hodin na Farských lúkách v centru Čeladné jako vrchol programu zahajovacího závodu pětidílného seriálu MČR ENDURO OPEN - O pohár Lysé hory.

„Loni jsme kvůli náročnému programu ve Španělsku do Beskyd nestihli dorazit. Letos už jsme si to ale nenechali ujít a přijíždíme v nesilnější sestavě,” uvedl zkušený Petr Kuchař a dodal: „Pořadatelé endura, to jsou tady zkušení borci, na které máme pevné přátelské vazby, a diváci jsou vždy skvělí a hodně hlasití. Samozřejmě i světový freestyle se neustále vyvíjí vpřed, přicházejí náročnější. Máme nacvičené nové kombinace, tedy pokud klapne počasí, předvedeme to nejlepší.”

Jedenáctý ročník závodu O pohár Lysé hory ENDURO OPEN odstartuje za účasti 200 předních jezdců v 10.30 hodin od čeladenského hotelu Prosper a pojede po trase RZ1 Farské lúky RZ2 Ondřejník. Jako novinka letos jezdci první výkonnostní třídy pojedou o celkové vítězství proti sobě bez rozdílu kubatur, tedy úplně nadoraz. Naše endurová jednička mezi ženami Michaela Polívková na KTM 125ccm pojede poprvé v kariéře společně s muži.  

„Akci zajišťuje profesionální pořadatelská a zdravotní služba ve spolupráci s policejními a hasičskými složkami. Přesto žádáme všechny diváky, fanoušky i turisty, kteří se budou pohybovat v místě konání akce, aby dbali zvýšené opatrnosti, tak aby nedošlo ke zbytečným komplikacím,” zdůraznil ředitel závodu Jaroslav Kmošťák.           

Související témata:

Výběr článků

Načítám