Hlavní obsah

Hvězda Česko Slovenské SuperStar vydává debutové album i nový singl

Novinky, Milan Papežík

Jeden z nejvýraznějších finalistů třetího ročníku Česko Slovenské SuperStar Martin Šafařík nezahálí. Koncem letních prázdnin vydává své debutové album a do rádií vysílá svůj nový singl Jsi.

Foto: Michal Novák

Martin Šafařík je opravdu ve formě a můžeme se těšit i na spoustu festivalů

Článek

Martin platil za jednoho z favoritů soutěže, avšak překvapivě skončil na 4. místě. Stává se už skoro pravidlem, že dříve vypadnuvší ze SuperStar nakonec slaví větší úspěchy než třeba vítězové. A to se bude snažit Martin dokázat svým novým albem Kolem nás, které vyjde koncem srpna. 

Jeho fanoušci se však dočkají už 24. července nového singlu pod názvem Jsi. Tento song bude singlem pilotním a najdete ho později také na Martinově nové desce.

Martin Šafařík se cítí skvěle, rodák z Uničova se se svou krásnou přítelkyní, módní návrhářkou Martou Musilovou, usadil v hanácké metropoli Olomouci a je pracovně velice vytížen.

Texty k jeho písním si sám napsal, hudbu sám zkomponoval a celé album také sám vyprodukoval, což je v české hudební branži v této době velice vzácným úkazem. „Bude to vlastně takové handmade album (vlastnoručně vyrobené),” podotýká s úsměvem Martin.

Martin s nadšením produkuje nové a nové písně nejen pro sebe, ale i pro jiné interprety. Zabývá se také soukromými hodinami výuky zpěvu. K jeho profesní vytíženosti přispějí také různé festivaly a vystoupení na městských slavnostech v příštích měsících, protože nabídky se jen hrnou.

Pokud chcete slyšet Martinův zbrusu nový singl, nalaďte si v neděli 24. července jeho oficiální kanál na youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSWu6kO7qLJ7DDdXqChIRBg

Reklama

Výběr článků

Načítám