Hlavní obsah

Hudebnící se sejdou s umělci v sedlecké ovčárně

Novinky, Pavlína Božková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další netradiční umělecký festival promění Ekofarmu Lampl nedaleko Sedlece u Mikulova už 24.8. a 25.8. Bude zde probíhat 15. ročník hudebního festivalu Silver Rocket Summer "South". V sobotu se akce spojí s devátým ročníkem tradiční Ovčárny, tedy výstavou umělců z blízkého i vzdáleného okolí.

Foto: SILVER ROCKET SUMMER SOUTH

SILVER ROCKET SUMMER SOUTH OVČÁRNA SEDLEC U MIKULOVA

Článek

O hudební náplň se postará spolek PI Crew a label Silver Rocket. Bohatý program festivalu sází na kapely jako Innoxia Corpora, Panenské plameny, Plešatá zpěvačka, Laundered syrup, Prohra praha, Aran satan a další, kteří jsou ve spojení právě s labelem Silver Rocket. Hudebníci vystoupí v přízemí bývalé lichtensteinské sýpky, která je otevřena právě jen jednou za rok.

O výstavu se letos stará nová galerie Rozvodna. Umělci budou mít k dispozici tři patra sýpky k prezentaci svých děl. Těšit se můžete například na fotografie Tomáše Bendy, Milana Bruchtera či Břeclavského fotoklubu, obrazy od Kamily Reichmanové nebo Pavla Doležala a spousty dalších známých i neznámých tvůrců.

“Součástí bude také tombola, kde hlavní cenou je již tradičně beránek,” uvedl kurátor výstavy Antonín Průdek.

Více info na

http://www.silver-rocket.org/news/4169

https://www.facebook.com/events/403648063374864/

48°46'01.0"N 16°42'06.0"E

Reklama

Výběr článků

Načítám