Hlavní obsah

Hradozámecká noc pro děti na téma kouzlení a alchymie

Novinky, Jana Digrinová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zámek Mníšek pod Brdy chystá v sobotu 30. srpna další Hradozámeckou noc s programem pro děti i dospělé. Návštěvníci se mohou těšit na zámeckou kouzelnou zahradu už od 12.00 a na bohatý program, který potrvá až do půlnoci. Ve 21.00 se chystá v zahradě slavnostní zámecký ohňostroj.

Foto: Anna Čelouchová

Hradozámecká noc v Mníšku pod Brdy nabídne kouzla a čarování pro rodiny s dětmi.

Článek

Zámecká kouzelná zahrada se otevře v poledne a nabídne bohatý program na téma kouzla a čarování. Kdo se zúčastní, zažije kouzelné odpoledne plné zábavy, soutěží, odměn, tančení a mnoho dalšího, slibují organizátoři.  

"Během odpoledne je připraveno společné čarování, tančení, divadýlko pro děti, kouzelnická show, magická módní přehlídka a vypuštění kouzelných balónků," upřesňuje program organizátorka Denisa Havlíčková.

"Soutěže pro děti i dospělé o krásné a hodnotné ceny budou probíhat během celého odpoledne a výhry budou losovány také z prodaných vstupenek. V zámecké kouzelné zahradě se děti setkají například s čarodějkami, vílami, kouzelníkem, nebo navštíví samotnou školu kouzel. Děti si budou hrát, aktivně plnit pohybové, vědomostní a tvořivé úkoly a na každém stanovišti dostanou odměnu," dodala.

Mimo jiné se návštěvníci mohou těšit na stánek s dětskou módou BABY OLÉ, malování na obličej a stánek Brilantina. Děti i jejich rodiče mohou přispět na dobrou věc a pomoci nemocným a znevýhodněným dětem.

"Za všechny splněné úkoly na různých stanovištích dítě obdrží balónek, který pak za dobrovolný poplatek nechá nafouknout, a společně kouzelné balónky vypustíme do nebe," slíbila Havlíčková.

Odpoledne se program přestěhuje do zámeckých komnat na podvečerní tajemné putování plné kouzel.

Od 20.00 je připraven netradiční program pro dospělé. Noční prohlídky, country kapela Balzám i dobré víno si návštěvníci mohou vychutnat až do půlnoci. Na 21.00 je připravený ohňostroj v zámecké zahradě.

Reklama

Výběr článků

Načítám