Hlavní obsah

Hráči týmů billiard hokeje ze Žďáru zahájili sezonu soutěží jednotlivců

Novinky, Tomáš Vítámvás

V sobotu 19. února vyrazili hráči týmů BHL Zekatel Žďár nad Sázavou a BHL A. Počtová - papírnictví Žďár nad Sázavou na první turnaj Českého poháru jednotlivců kategorie ČP36, který se konal v Mostě pod názvem StarColor Cup.

Foto: Tomáš Vítámvás

turnaj ČP 36 STARCOLOR CUP v Mostě

Článek

Hráči Žďárských celků v této sezoně prozatím nesehráli žádný z turnajů Českého poháru a tak to byla pro všechny premiéra v nové sezoně. Do severočeského Mostu se vydala osmičlenná výprava s cílem získat co nejlepší bodový start do sezony.

Náhoda tomu chtěla, že hned v úvodu turnaje se setkalo několik našich hráčů a tím pádem museli někteří obsadit horší pozice. Tentokrát si sice žádný z hráčů Žďáru nepřivezl žádný z šesti připravených pohárů, ale hned 4 hráči po tomto jediném turnaji figurují na postupových příčkách pro MČR 2011, které se koná v listopadu v Boskovicích.

Nejvíce se v turnaji dařilo úřadujícímu mistru ČR v kategorii juniorů Tomáši Fleišmanovi (AB STAIN Most), který ve finále porazil úřadujícího mistra ČR v kategorii mužů Martina Kučeru (SD EXMOST Brno). Na třetím místě se umístil hráč Orla Boskovice Jakub David.

Nejlepší ženou turnaje byla Veronika Grabinská (Frýdek-Místek), starší žák Jiří Kříž (BHC Vršovice) a vítězem v mladších žácích byl Jan Feruga (Orel Boskovice).

Umístění hráčů týmů ze Žďáru nad Sázavou: 20. Tomáš Vítámvás*, 34. Jaromír Nedvěd, 37. Jan Vítámvás, 50. Zdeněk Peňáz, 55. František Macháček jr.*, 58. Petra Zajíčková*, 61. Marcela Kabrdová*, 66. Vojtěch Ludvík (*  = hráči v průběžném pořadí na postupových příčkách na MČR 2011).

Bližší informace k soutěžím ve šprtci naleznete na http://vysocina.billiardhockey.cz/ nebo na http://www.uhshbrno.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám