Hlavní obsah

Hosty Bolka Polívky v live streamu 1. května budou Josef Klíma a Hana a Petr Ulrychovi

Novinky, Jaroslav Štěpaník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pravidelné páteční podvečery Bolka Polívky s hosty na Facebooku a YouTube Divadla Bolka Polívky uzavře poslední setkání v první květnový den. Před prázdným hledištěm za přítomnosti kamer se sejdou hostitel, principál divadla a hosté: novinář Josef Klíma a sourozenci Hana a Petr Ulrychovi (hudební skupina Javory).

Foto: Jaroslav Štěpaník
Článek

Program Bolek online začalo Divadlo Bolka Polívky vysílat na začátku dubna. Před kamerou se po boku principála divadla vystřídali například jeho dcera Anna a syn Vladimír, klaunské duo Michal Chovanec s Ondřejem Klíčem, Jan Budař, Hana Holišová, hudebník David Rotter a divadelník Petr Halberstadt.

Vysílání je součástí série divadelních představení, koncertů a dalších kulturních akcí nazvaných #kulturažije, s níž přišla internetová televize Mall.tv poté, co divadla vzhledem k vládním nařízením přestala hrát.

Na květen plánuje Divadlo Bolka Polívky pravidelné vysílání podcastů. Ty nabídnou příjemné rozhovory, dobrý humor a netradiční pohled do divadelního zákulisí.

„Streamování pro nás byla velmi zajímavá a užitečná zkušenost. Z ohlasů diváků víme, že je náš program těšil. Možná se tak k tomuto formátu ještě někdy v budoucnu vrátíme. Teď se chceme soustředit jiným směrem. Chystáme pro naše příznivce pilotní díly podcastů a máme několik nápadů, kterým se hodláme aktivně věnovat. O všem budeme včas informovat. Sledujte náš web a sociální sítě,“ upozornil ředitel divadla Ondřej Chalupský.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám