Hlavní obsah

Horst Siegl poprvé v životě podepisoval banány

Novinky, Václav Vlasák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Kadani se vyhlašovali nejpopulárnější sportovci za rok 2010, a nebylo přitom nouze o překvapení. Jednoho se dočkal i fotbalista Horst Siegl.

Foto: Václav Vlasák

Programem provázeli Jan Losenický a Petr Stehlík s humorem sobě vlastním.

Článek

Pod taktovkou dvojice moderátorů Jan Losenický - Petr Stehlík měl sportovní galavečer, na kterém se udělovaly ceny pro nejpopulárnější sportovce Kadaně za rok 2010, svižný průběh.

Kromě samotného vyhlášení výsledků ankety mohli diváci v kulturním domě Střelnice zhlédnout řadu zajímavých vystoupení a přivítat několik čestných hostů. Jedním z hostů byl Horst Siegl přezdívaný „Sigi“, bývalý fotbalista a reprezentant Česka, který je čtyřnásobným králem střelců české ligy.

Ve své kariéře nastřílel 176 ligových gólů a přidal k tomu 7 reprezentačních. A ke svému překvapení právě tolik banánů dostal od pořadatelů jako dárek. Podepsané je rozdával zájemcům.

„Banány jsem v životě ještě nepodepisoval“, svěřil se nám po speciální autogramiádě.

Akce se mu líbila a měl čest předat pohár vítězce kategorie mládeže, kterou se stala nadějná lední hokejistka Aneta Ledlová. V kategorii dospělých dostal nejvíce hlasů florbalista Petr Chládek z domácího týmu FBC DDM Kadaň. Pohár mu předal starosta města Jiří Kulhánek. Do kadaňské síně sportovní slávy byl během večera uveden kadaňských běžec Richard Pleticha.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám