Hlavní obsah

Horníci ani letos nepřijdou o své slavnosti

Novinky, Petra Černobilová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Českém Těšíně odstartují v pátek 16. srpna Hornicko-hutnické slavnosti. Konat se budou na náměstí ČSA. Vstupné je zdarma. Naopak Hornické slavnosti, které se konaly v Karviné a ve Staříči, jsou kvůli úsporám zrušeny.

Foto: www.tesin.cz
Článek

Hornicko-hutnické slavnosti také letos nabídnou výborný program. V pátek 16. srpna se návštěvníci mohou těšit od 16. hodiny na dívčí cimbálovou muziku Iršava. Po ní se představí Eliška Mrázová, Elvis Presley revival band, Noemi Bocek a od 20.30 hodin vystoupí hvězda večera, známá polská rocková kapela Myslovitz.

V sobotu začne program už od 14. hodiny. Vystoupí mimo jiné Gipsy Verk, Tabák, Markéta Konvičková a česká heavymetalová legenda Citron. Doprovodnou akcí bude i sobotní tenisový turnaj.

Letos naopak nebudou Hornické slavnosti těžební společnosti OKD v Karviné a ve Staříči. Společnost je zrušila kvůli úsporám. Doufá, že se k tradici příští rok opět vrátí. 

Reklama

Výběr článků

Načítám