Hlavní obsah

Hlučínská štěrkovna se otřese v základech, míří tam Motoscuk

Novinky, Petra Černobilová

Burácení motorek, koncert kapel, soutěže o hodnotné ceny. To vše bude k vidění a slyšení v sobotu 14. června na hlučínské štěrkovně. Míří tam totiž 6. ročník Motoscuku, který bude i letos spojený s oslavou narozenin Radia Čas Rock. Moravskoslezským krajem projede i spanilá jízda.

Foto: Julie Burša Wondrová

Spanilá jízda

Článek

„Loni jsme měli ve spanilé jízdě zatím rekordní počet motorek. Zapojilo se jich do ní přes 700 a celkem 1015 lidí. Kolona měřila zhruba 7 kilometrů,“ uvedla organizátorka srazu Julie Burša Wondrová.

Doufá, že letos bude kolona ještě delší. „Každým rokem se spanilé jízdy účastní víc a víc motorkářů. Kolona by tak mohla být letos ještě delší. Rozhodně se bude na co dívat,“ dodala s úsměvem.

Spanilá jízda vyjede ve 13 hodin z Bravantic a motorkáři se přesunou na hlučínskou štěrkovnu, kde bude pokračovat další program.

„I letos je Motoscuk spojený s oslavou 3. narozenin Radia Čas Rock. Vítáni jsou tak nejen motorkáři a rockeři, ale i všichni ostatní, kteří se chtějí pobavit a podívat se na motorky. Na břehu jezera vystoupí například rockerka Tanja, Arakain a mnoho dalších,“ nastínila program Julie Burša Wondrová.

Letos tu bude pro pobavení i střelba z kuše, luku či airsoftové pistole, chybět nebudou ani soutěže o atraktivní ceny, např. o zájezdy k moři, a překvapení na závěr – Nebe štěstí.   

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám