Hlavní obsah

Hlavní hvězdou Zvolenského plesu bude zpěvačka Helena Vondráčková

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Bohatý kulturní program slibuje Zvolenský ples, který proběhne v sobotu 7. února od 19 hodin v prostorách hotelu Poľana. Hlavní hvězdou, která zazpívá k poslechu a tanci, bude Helena Vondráčková. Ta by měla zazpívat své nejzářivější hity.

Foto: archiv autora

Poutač, který zve na Zvolenský ples

Článek

Vedle populární české zpěvačky, která na Slovensko jezdí ráda a jako domů, se v doprovodném kulturním programu představí například dvě velká taneční esa - Natália Glosíková a Matej Chren, uznávaná folklórní zpěvačka a hráčka na heligónku Vlasta Mudríková, talentovaný vítěz několika pěveckých soutěží - mladý zpěvák Samuel Lörinčík a DJ Hradský.

Tito všichni - a nebude mezi nimi chybět ani oblíbený herec, moderátor a televizní advokát Rado Kuric - by měli Zvolenský ples svými vstupy pořádně rozsvítit.

Organizátoři plesu tak slibují nejen osobnosti zvučných jmen a hodně muziky, ale rovněž bohatou tombolu stejně jako rozmanitou nabídku, co se jídla i pití týče.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám